Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поділилася порадами, як можна подолати неприємний запах поту. Про це вона розповіла на офіційній сторінці в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Супрун пояснила, що на людській шкірі є потові екринові, апокринові і сальні залози. Екринові задіюються під час фізичних навантажень і спеки, їх в організмі найбільше. Апокринові найбільше активізуються під час статевого дозрівання. Вони розташовані в пахвових зонах, паховій зоні і навколо сосків.

"Ми схильні віддавати перевагу запахів представників протилежної статі, які менше з нами генетично схожі. Це – еволюційна передумова до більш сильного і здорового потомства", – наголосила в.о. міністра.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

наприклад, варто переглянути свій раціон харчування і пам'ятати, що неприємний запах поту можуть провокувати такі продукти, як цибуля, часник, брокколі, а також алкоголь і велику кількість вуглеводів.

Для багатьох людей тема запаху тіла видається досить делікатною. Особливо в період літньої спеки😞 Що ж впливає на запах...

Geplaatst door Уляна Супрун op Vrijdag 21 juni 2019

Супрун дала кілька порад про те, як запобігти неприємний запах і зменшити потовиділення:

  • Приймати регулярний душ і використовувати антиперспіранти;
  • Носити одяг з натуральних тканин, вона дозволить шкірі дихати і не буде затримувати піт;
  • Переглянути раціон і по можливості відмовитися від продуктів, які провокують неприємний запах;
  • Займатися спортом, так як під час тренувань потові залози активно працюють і промиваються".

Нагадаємо, Супрун здивувала заявою про яблука.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун попередила українців про небезпечної епідемії.

Також Знай. ua писав, що до Супрун прийшли детективи ДБР з обшуком.