Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розкрив головну проблему знайомства дітей з кондиціонером.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сучасне міське життя і сучасні подорожі немислимі без кондиціонерів. З максимально можливою ймовірністю ваша дитина проведе поруч із кондиціонерами все своє життя, тому знайомство з кондиційованим повітрям та адаптацію до нього не слід відкладати на потім. Побоювання людей старшого покоління, а також їх запевнення в особливій небезпеці кондиціонерів, особливо для дітей, як правило, обумовлені відсутністю особистого досвіду використання кондиціонерів і життя в кондиціонованому повітрі. Не дивно, що відсутність досвіду породжує побоювання", - написав лікар, і додав картинку з радами.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.