Часто їжа буває джерелом проблем, тому не кожному можна годувати дитину.

Таку думку висловив відомий лікар-педіатр Євген Комаровський. Про те, хто саме має займатися харчуванням дітей лікар розповів у своєму відеоблозі на YouTube.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Комаровський

За словами лікаря, їжа - це часто джерело проблем.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Дитина під час годування може попирхнутися і їй потрібна допомога, їжа - це алергічна реакція, у дитини може бути непереносимість якгось компонента. А хто за це несеб відповідальність? Так, мата і тато", - говорить Комаровський.

Комаровський наполягає на тому, що стороннім людям потрібно тримати себе в руках та не совати чужим дітям цукерки, печиво і т.д. без дозволу батьків.

Правила гри, за словами лікаря, встановлюють батьки.

"Тому якщо бабусі терміново потрібно когось нагодувати і по-своєму, то нехай іде нагодує дідуся", - додав лікар.

На запитання читачів, чому ж з більшістю, хто їв мурах, траву і зелені яблука, все гаразд. Чому так категорично слід забороняти дітям їсти те, чого батьки не дають.

"Я після того, як прапрацював 20 років в інфекцінйній лікарні, от подивились би, хто їв "жопки" мурах.. А той, хто годує дитину несе юридичну відповідальність за це", - говорить лікар.

Дивіться: Лікар Комаровський про харчування дитини

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.