Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам, як уберегти дитину від перегріву в поїзді.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дитина в поїзді

"Запитання. У нас була така ситуація, після поїздки в поїзді жарким літом, коли дійсно було дуже жарко, у дитини по приїзду додому на ніч піднялася температура до 38 С. Спочатку ми звичайно не зрозуміли, що це був перегрів, потім, після того, як температура більше не піднімалася, то змогли з цим пов'язати. Які допомоги при цьому можуть бути, саме в жарких поїздах, крім того, що поїти водою?

Дитина в подорожі

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відповідь. Насправді, якщо реально планується така поїздка, крім пиття, крім термоса з льодом, який ви можете взяти з собою, ми можемо ще подумати про те, що зараз є працюючі акумуляторні вентилятори, але фактично це все, що ми можемо придумати.

Ми, на жаль, залишаємося країною, де до цього часу може існувати поїзд, де може бути температура 30 С і відкрити вікно не можна, тому що, як тільки ви його відкриєте, тут же прибіжить 150 осіб зі спробою вбити, тому що когось продме. Звичайно про це треба думати, звичайно треба нам всім змінюватися", - каже лікар.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.