Більше половини дорослих українців страждає від печії. Які народні та медичні засоби допомагають від цього захворювання і що робити для його профілактики?

Ліки від печії

Антациди.

Алгінати.

Антисекреторні ліки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Прокінетики.

Народні засоби при печії

Молоко. Цей спосіб знайомий практично всім, хто страждає печією - молоко нейтралізує кислоту, яка викликає печіння.

Сода. Склянку теплої води з чайною ложкою соди подарує миттєвий, але недовгий ефект. Лікарі не рекомендують зловживати цим методом.

Картопля. При печії відмінно допомагає сік із сирої картоплі.

Настій м'яти. Багато хто користується цим методом, але лікарі стверджують, що при печії такий відвар вам тільки нашкодить. Печіння лише посилиться.

Профілактика печії

Щоб запобігти печії, потрібно слідувати декільком простим рекомендаціям і з обережністю ставитися до прийомів їжі. Не варто різко нахилитися або лягати на ліжко після їжі. Відмовтеся від високих подушок, тісного одягу і кислих продуктів. Не варто переїдати та вживати занадто гарячу їжу, а також наїдатися перед сном.

Нагадаємо, 7 кроків, які допоможуть швидко скинути вагу за тиждень.

Раніше Знай.ua повідомляв, 5 продуктів, через які ви спите на роботі.

Також Знай.ua писав, психологи розкрили головні причини переїдання.