Відомий дієтолог Вікторія Кляуз розповіла, який основний страх відчувають люди, які хочуть скинути кілька зайвих кілограмів. Цим вона поділилася у власному Telegram-каналі.

За словами жінки, питання схуднення для багатьох є великою проблемою, яку складно подолати, адже основні перешкоди з'являються на самому початку шляху. Саме страх є величезним каменем, який перегороджує дорогу до ідеального тіла.

"Не потрібно намагатися зрушити цей камінь або тягнути його за собою. Найдієвіший метод - це просто почати діяти", - каже дієтолог

Також вона додала, що як тільки з'являється така проблема, то необхідно відразу відкинути всі думки про неї і просто діяти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Шлях до схуднення у кожного індивідуальний і займає різний час. Однак, страх заважає кожному і його необхідно долати, а найкраще це робити дією. Навіть якщо на перший погляд здається, що результатів немає, необхідно продовжувати і тоді трансформація буде не тільки зовнішньої, але і внутрішньої", - каже Кляуз.

Як підкреслила жінка, що переступити страх на початку шляху це найскладніший момент, тому не варто допускати думки, що далі все буде тільки гірше.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко розповіла Знай.uа про повернення на “Зважені та щасливі” і дивну манію українок, коли навіть худі вважають себе товстими.

Також повідомлялося, як схуднути без підрахунку калорій і мук. Корисні поради від фітнес-тренера.

Крім цього, мама 3-х дітей розкрила секрет, як швидко перетворитися і скинути зайву вагу.