Експерти Американської асоціації боротьби з онкологічними захворюваннями вважають, що погана генетика не є головною причиною виникнення злоякісних пухлин, повідомляє портал “FaceNews”.

На думку фахівців, онкологічні захворювання пов’язані з поганою спадковістю лише у 5-10 відсотках випадків. Значно частіше хвороба виникає через зовнішні фактори та образ життя.

Лікарня, фото: Уніан
Лікарня, фото: Уніан

Генетично найчастіше передаються онкологічні захворювання органів репродуктивної системи та органів травлення. Найчастіше вони розвиваються у молодому віці, оскільки патологічні процеси в організмі, викликані мутантними генами, розпочинаються одразу після народження та поступово прискорюються.

Нагадуємо, що відомий лікар Євген Комаровський розповів, що популярні ліки від захворювань серця можуть бути небезпечними.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаровський розповів, чи варто хрестити дитину.

Також "Знай.ua" писав, що Комаровський пояснив, що робити з високою температурою у дитини.