Як відомо, абсолютно кожна жінка іноді замислюється про те, щоб скинути вагу та стати трохи стрункішою. Експерти назвали саме ті продукти, які допоможуть швидко привести себе в гарну форму, при цьому відчуваючи почуття ситості та легкості. Про це повідомляє видання Times Now.

Дієта

Так, в боротьбі із зайвою вагою можуть допомогти корисні бобові та всі види зелені. Два цих продукта безпосередньо впливають на травлення, а також досить добре допомагають швидко насититися без зайвих калорій, які можуть позначитися на об'ємі талії у жінок.

Квасоля та інші бобові

Цінність бобових полягає в тому, що вони містять велику кількість білка, клітковини і стійкого крохмалю. Всі ці поживні речовини сприяють довгому насичення. Саме це і веде до зменшення загального споживання калорій і втрати зайвої ваги.

"Дослідження показують, що раціон, який включає в себе бобові, веде до значно більшої втрати ваги, ніж той, в якому їх немає", – відзначають фахівці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Листова зелень

листової зелені дуже мало калорій і вуглеводів, однак має у своєму складі багато поживних речовин таких, як клітковини і антиоксидантів. Також в зелені велику кількість кальцію, який сприяє спалюванню жиру.

Експерти радять сміливо додавати зелень і бобові в свій раціон для схуднення з комфортом.

Дієта

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як позбутися від жиру на животі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти розповіли, як зробити ніжки худими і підтягнутими.

Також "Знай.ua" писав, які види та продукти потрібно вживати для оздоровлення організму.