У світі набирає популярність новий тренд на відмову від продуктів харчування. Однак чи це безпечно для людського організму? На це питання спробували знайти відповіді українські журналісти, звернувшись до дієтологів.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

За словами дієтологів, лікувальне голодування здатне продовжити молодість організму, і запобігти розвитку серйозних захворювань. Втім, перед тим, як вирішити відмовитися від їжі, спочатку необхідно сходити до лікаря, адже такий метод не завжди корисний.

Голодування, фото: YouTube
Голодування, фото: YouTube

"Голодування не є до кінця фізіологічним способом зміни харчові звички. Я не категоричний противник, я прихильник мудрого і виваженого рішення. Цей виважений підхід передбачає кілька обов'язкових умов. Перше – голодування повинне бути умовним, коли харчування замінюють вживанням води і корисних трав'яних настоянок. Друге – відмова від їжі повинна бути періодичною, тільки тоді вона піде на користь. Третє – взагалі виключити шкідливу їжу та напої зі свого раціону.", - поділилася лікар-дієтолог Наталія Суслова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, негайно викиньте це з холодильника! Топ-10 продуктів, які знищують ваше здоров'я.

Як повідомляв Знай.uа через страшну хворобу в Україні іноземці відмовилися купувати головний делікатес "м'ясоїдів".

Знай.uа писав, вчені довели, що західна дієта небезпечна для мозку.