Медики назвали 5 продуктів на кухні, які можуть захистити від розвитку раку і знизити рівень "поганого" холестерину.

Часник

Часник цілком заслужено опинився в цьому списку, адже в ньому містяться фітонциди - леткі речовини, які мають бактерицидну, протипаразитарну і протигрибковою ефекти. Алліцин в його складі при цьому може сприяти запобіганню розвитку раку легенів, що слід взяти до уваги.

часник, фото Pxhere
часник, фото Pxhere

Кориця

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

До багатств на кухні медики віднесли і корицю, яка активно бере участь у стабілізації рівня цукру в крові, протидіючи м'язовому і суглобному болю. Вона знижує кількість вільних радикалів, уповільнює процес старіння, знижує ймовірність розвитку онкологічних захворювань.

Петрушка

Не менш корисна петрушка, яка позбавляє організм від токсинів та інших шкідливих речовин, а також покращує здоров'я кісток, зубів, ясен.

Шафран

Шафран дозволяє боротися не тільки зі старінням шкіри і менструальними болями, але і має хіміопрофілактичну дію проти раку печінки.

шафран, фото Pxhere
шафран, фото Pxhere

Імбир

Імбир не менш корисний для організму, наприклад, усуває проблеми з травленням і симптоми нудоти. Доведено, що корінь при раку може пригальмувати розвиток злоякісних клітин. І що особливо важливо в даний час на тлі спалаху коронавірусу, продукт сприяє зміцненню імунітету.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати сир у домашніх умовах.

Як повідомляв портал Знай.uа, медик дав 10 рекомендацій, як перехворіти коронавірусом у легкій формі.

Також портал Знай.uа писав, як правильно користуватися вітамінами, та де правда, а де міф.