Відомий педіатр, телеведучий та автор книг про здоров'я дітей Євген Комаровський заявив, що для того, аби укріпити власний імунітет, потрібно займатися сексом та спортом, а не сидіти на дивані та пити пиво, поїдаючи чіпси.

Про таке він заявив, відповідаючи на питання стосовно того, чи можна укріпити імунітет, а не лише послаблювати його в умовах карантину.

"Друзі, укріпити імунітет можна. Для початку, що таке укріплення імунітету? Це фізичні навантаження, відсутні поганого харчування, відсутність цукру, зайвої ваги, стресу, регулярне отримання позитивних емоцій, регулярний секс та свіже повітря.

Доктор Комаровський, скрін з відео
Доктор Комаровський, скрін з відео

Ось це все і є укріплення імунітету. Просто дуже часто нам усім не хочеться займатися спортом, сідати на дієту, любити рідних та відноситися до людей з посмішкою, бажаючи при цьому добра", - сказав Комаровський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Водночас він наголосив, що не треба весь час сидіти на дивані та неправильно харчуватися: "Злишся на всіх, сидиш на дивані, п'єш пиво, їсиш чіпси, а ось тобі чарівні таблетки і ти будеш здоровий, і в тебе буде класний імунітет. Так не буде".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доктор Комаровський розкритикував посилення карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський здивував новою порцією порад щодо Covid-19

Також Знай.ua писав, Комаровський прокоментував заборону прогулянок з дітьми в парках і перенесення короновірусу комарами