Відомий український педіатр Євген Комаровський у своєму YouTube-каналі опублікував запис прямого ефіру в Instagram, в якому можна послухати його бесіду з експертом на тему дитячої безпеки. На відео можна побачити самого педіатра, він розмовляє з керівником соціального проекту "Безпечне дитинство" Дмитром Орловим – вони торкнулися актуальною проблеми дитячої безпеки, яка хвилює кожного розсудливого батька.

Так, за словами Комаровського, мешканці пострадянських країн, та й не тільки, в яких він побував, мало уваги присвячують профілактики проблем, і замість цього шукають вихід, коли щось погане вже сталося. Приклад лікар наводить ситуацію, коли його відео на тему "Опік – перша допомога" подивиться мільйон людей, в той час, як ролик на тему "Як уникнути опіків в домашніх умовах" – подивиться 10 тисяч користувачів. Комаровський зазначив також, що є така тенденція, що люди впевнені, що їх це не торкнеться.

Дивіться повне відео бесіди Комаровського з Орловим:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому голосував за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.