“Невже можна вставати о 5 ранку?”, задаються питанням багато жителів нашої країни. Виявляється, не тільки можна, це ще й корисно! В нашій країні навіть існує так званий “Клуб 5 ранку”, який об'єднує людей, які люблять рано вставати. Однак у чому ж переваги такого раннього підйому? Чи варто пробувати, і що це змінить?

Ранній підйом, фото з відкритих джерел


Фахівці вважають, що ранній підйом дійсно може допомогти багатьом людям. Згідно з дослідженням, яке провів інститут Гейдельберга, люди, які надають перевагу раннім підйомам, більш продуктивні протягом всього дня. Крім того, у звіті йдеться про те, що люди, які прокидаються рано, більш активні, в порівнянні з людьми, які люблять поспати.

Немало відомих бізнесменів вибирають для себе підйом в 5 ранку. Наприклад, такими “ранніми пташками” є Кевін О’Лірі, Тім Кук, Джек Дорсі. Поки їх конкуренти ще відпочивають, ці люди вже працюють і реалізовують свої ідеї. Безумовно, необов'язково всім прокидатися о 5 ранку, однак спробувати такий спосіб биохакинга як челлендж варто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, вчені розповіли про самої шкідливої їжі для мозку.

Як повідомляв портал Знай.uа, психолог поділилася порадами, які допоможуть не зійти з розуму на карантині.

Також портал Знай.uа писав, що насправді відбувається, коли людина помирає.

Раніше Знай.uа писав, чому вночі в голову лізе всяке марення - вчені змогли пояснити дивні думки перед сном.