Доктор Комаровський - один з найпопулярніших медиків нашої країни. Його телешоу дивляться мільйони людей у всій Україні. Євген Комаровський також прославився і своїм Youtube-блогом, в якому інформував людей про коронавірус.

Однак Основна спеціалізація доктора Комаровського-це все-таки діти, і він регулярно нагадує батькам прості моменти, які потрібно пам'ятати при вихованні дітей.

Зокрема, 3 листопада Комаровський у своєму Instagram опублікував фотографію, яка повинна нагадати батькам про небезпеку, яка може підстерігати їх дітей – ураження електричним струмом. Публікація Комаровського нагадує, що потрібно вкрай обережно поводитися з електроприладами. Необхідно заховати всі прилади, дроти і подовжувачі.

Користувачі в коментарях дякували Комаровському за це важливе нагадування. Всього за 5 годин публікація Комаровського набрала понад 16 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський розвіяв міфи про шкоду шоколаду: нас даремно лякали, що " злипнеться"

Як повідомляв " Знай.ua", перші симптоми ГРВІ та грипу-19: покроковий план, що потрібно робити замість паніки.

Знай.ua писав, негайно викиньте це з холодильника: топ продуктів, що викликають головний біль і мігрень.