Маріуполь не перетвориться на буферну зону. Добровольчі батальйоні навколо міста заміняють ЗСУ та морською піхотою.

Про це сьогодні на зустрічі із "Волонтерським десантом" заявив Петро Порошенко.

"Жителям Маріуполя я хочу сказати – президент із вами, ЗСУ з вами, кращі представники, в тому числі десант, морська піхота, артилерія - з вами. Відводяться лише системи залпового вогню і важка зброя. Не слухайте панікерів, женіть їх в шию!", - сказав президент.

Він обурився хвилею паніки, щодо нібито відведення підрозділів з меж оборони міста.

"Замість того, щоб допомогти мешканцям Маріуполя в тому, щоб запевнити їх в тому, що Україна нікому і ніколи його не віддасть - розповсюджують чутки. Ми підкріплюємо оборону міста найкращими підрозділами. Припинить працювати на ворога!", - емоційно висловився Порошенко.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Президент наголосив, що доля Широкиного ніяк не торкнеться Маріуполя.

Читайте також: На Донбасі створюють 30-кілометрову буферну зону - Порошенко

Нагадаємо, ще минулого року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що Маріуполь ніколи не буде буферною зоною і завжди буде залишатися під контролем української держави.

"Керівництво України досить серйозно налаштовано зміцнювати Маріуполь. Тут і зараз знаходяться великі сили, я думаю, вони будуть збільшені в кілька разів", - заявив він.