Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, який зараз переховується від українського правосуддя в РФ, планує створити "Комітет порятунку України".

Презентацію комітету, який повинен стати альтернативою діючому уряду України, анонсували на четвер, 30 липня, пише Газета.Ru.

Як заявив прес-секретар Азарова Сергій Заворотний, презентація пройде в московському готелі "Україна". На ній представлять альтернативного кандидата в президенти України, яким стане колишній народний депутат Володимир Олійник.

Азаров стане альтернативним прем'єр-міністром України, а колишній нардеп Ігор Марков - альтернативним міністром економіки. Ведучим заходу буде шоумен-сепаратист Юрій Кот.

Читайте також: Азаров не сумнівається у своєму поверненні в Україну

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, минулого тижня в ефірі російського пропагандистського телеканалу LifeNews Азаров заявив, що не сумнівається у своєму поверненні в Україну.

Азаров був прем'єр-міністром під час президентства Віктора Януковича. У червні 2014 року Служба безпеки України оголосила його в розшук.