Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама привітав президента України Петра Порошенка та український народ з 24-ою річницею Незалежності.

Як повідомляє прес-служба глави держави, він пообіцяв підтримувати українців.

"За останній рік Україна зробила вагомі кроки для досягнення мети, яку вона поставила перед собою з моменту здобуття незалежності у 1991 році. Незважаючи на численні виклики, народ України наблизився більш ніж коли-небудь до здійснення свого спільного бачення вільної, демократичної та квітучої країни, міцно інтегрованої в серці Європи", — підкреслив Барак Обама.

Він також запевнив, що США й надалі підтримуватимуть Україну у надзвичайно важливий період її історії.

"Наші дві нації працюють разом, щоб підтримати та захистити право українського народу вільно обрати власний шлях вперед. У той час, коли Ви працюєте, щоб провести вирішальні реформи незважаючи на агресію з боку Росії на Сході та окупацію Криму, Сполучені Штати будуть залишатися послідовними у своїй підтримці України", — зазначив він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Барак Обама сподівається, що в Україні далі будуть розвивати демократію.

Читайте також: Обаму звинуватили у тому, що він "кинув" Україну

Нагадаємо, американські військові повідомили, що президент США Барак Обама гальмує поставки радарів бійцям АТО.