Прем'єр-міністр Естонії Тааві Рийвас вважає, що продовжувати санкції проти Росії слід до тих пір, поки Україна не відновить свою територіальну цілісність.

Про це він заявив під час зустрічі з президентом Польщі Анджеєм Дудою в Талліні, передає Главком.

"Естонія і Польща близькі в розумінні почуття безпеки. Наприклад, це виражається у ставленні до конфлікту в Україні. Ми повинні продовжувати підтримку України і пам'ятати, що ситуація там не стабілізувалась. Ми вважаємо, що слід продовжувати санкції проти Росії до тих пір, поки не будуть відновлені територіальна цілісність і незалежність країни ", - сказав Рийвас.

Читайте також: Дуда запропонував встановити бази НАТО в Східній Європі

Нагадаємо, під час візиту до Естонії польський президент заявив, що вважає за необхідне розміщення баз НАТО в Польщі та країнах Балтії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще