Новопризначений очільник Одеської ОДА пояснив, чому погодився на цю посаду. Про це Михеїл Саакашвілі розповів у своїй промові на фестивалі міських проектів "РгоМісто".

Так, за його словами, він завжди дивувався тому, що потенціал Одеси і області не використовують належним чином.

"Мене завжди вбивало, що місто з приголомшливою історією, брендом, потенціалом, що це місто застрягло у часі і перестало розвиватись", — розповів він.

Також на думку Саакашвілі чиновники, які керують містом, гальмують розвиток Одеси у всіх напрямках. При цьому, він вважає, що головною проблемою нинішнього керівництіва як Одеси, так і всієї України, є ментальність.

Також у своїй промові Саакашвілі порівняв Одесу з Тбілісі і в архітектурному плані, і в шляху розвитку.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Президент Грузії образився на Саакашвілі

Нагадаємо, 29 травня Петро Порошенко підписав указ про прийняття Михеїла Саакашвілі до громадянства України. А вже 30 травня президент підписав указ про призначення Саакашвілі головою Одеської ОДА.