Під Верховною радою сьогодні зранку зібралося одразу три мітинги. Майже 500 мітингувальників намагалися перекричати один одного і ледь не побилися, поки не домовилися виступати по черзі.

Федерація профспілок України оголошувала на сьогодні багатотисячний мітинг проти підвищення тарифів. Проте, їх планам завадив Кредитний майдан, активісти якого прийшли під раду із гаслами - "Я українець, а не бомж", "Рятуйте наші гроші" та "Я буду стріляти, аби захистити своє житло". Учасники акції вимагають відставки Яценюка та Гонтарьової.

Представники Союза профспілок вимагають повернення пільг та скасування підвищення тарифів. Цікаво, що на майданчик біля Верховної Ради переважно привели пенсіонерів - вони підійшли організованими колонами. Людей перевіряли за списками.

Крім того, у натовпі були помітні люди із плакатами з вимогою люстрації.

Читайте також: ВІЛ-інфіковані принесли свої надгробки під Кабмін

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Першу годину мітингувальники перекрикували один одного, скандували "Ганьба!" та "Відставка". Дві сцени з трьома мікрофонами перетворили акцію на незрозуміле хаотичне шоу. Лише за годину очільникам акцій вдалося домовитися виступати по черзі.

Урядовий квартал оточений міліцією та Нацгвардією, у дворах по вулицях Грушевського і Інститутський стоять автобуси зі спецназом.