Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Дроздова новим очільником Повітряних Сил ЗСУ. Про це стало відомо сьогодні, 20 липня, з відповідного указу, який розмістили на сайті Президента України.

Сергій Дроздов раніше у червні 2013 року та у 2015 році вже виконував обов'язки тимчасового командувача Повітряних Сил. Також відомо, що в серпні 2014-го він активно вів перемовини з військовими США про допомогу в оснащенні українських військових літальними апаратами.

Читайте також: 18 країн проведуть масштабні військові навчання на Львівщині

21 серпня 2014 року за особисту мужність і героїзм, та вірність військовій присязі під час російсько-української війни Сергій Дроздов був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Як повідомлялося раніше, попереднього командувача ПСУ генерал-полковника Юрія Байдака було "люстровано" відповідно закону "Про очищення влади", але пізніше Порошенко видав новий указ та анулював це рішення.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще