В Європейському союзі не виключають, що можуть ввести нові санкції проти Росії у зв'язку з ударами в Сирії. Це станеться у тому випадку, якщо їх вважатимуть неприйнятними і вони не стосуватимуться боротьби з тероризмом.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що санкції можуть переглянути, якщо буде підтвердження, що російська авіація наносить удари не по угрупуванню ІДІЛ.

Джерело наголошує, що поки ЄС висловилює стурбованість стосовно того, що, можливо, Росія наносить авіаудари по поміркованій опозиції в Сирії, яка бореться з режимом президента Башара Асада. Європейські країни дуже хвилює, що під бомбардування потрапляють мирні жителі.

Читайте також: Сирійці збили два вертьольоти Росії - ЗМІ

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проект висновків ради Євросоюзу, за словами джерела, ще перебуває на стадії доопрацювання.

Інший високопосадовець ЄС заперечує можливість введення нових санкцій. Він наголошує, що це навіть не обговорюється.

Нагадаємо, чотири російські ракети не долетіли до території Сирії і помилково впали в Ірані. Військові кораблі Росії випустили їх із південної частини акваторії Каспійського моря.