В Європейському союзі не виключають, що можуть ввести нові санкції проти Росії у зв'язку з ударами в Сирії. Це станеться у тому випадку, якщо їх вважатимуть неприйнятними і вони не стосуватимуться боротьби з тероризмом.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що санкції можуть переглянути, якщо буде підтвердження, що російська авіація наносить удари не по угрупуванню ІДІЛ.

Джерело наголошує, що поки ЄС висловилює стурбованість стосовно того, що, можливо, Росія наносить авіаудари по поміркованій опозиції в Сирії, яка бореться з режимом президента Башара Асада. Європейські країни дуже хвилює, що під бомбардування потрапляють мирні жителі.

Читайте також: Сирійці збили два вертьольоти Росії - ЗМІ

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Проект висновків ради Євросоюзу, за словами джерела, ще перебуває на стадії доопрацювання.

Інший високопосадовець ЄС заперечує можливість введення нових санкцій. Він наголошує, що це навіть не обговорюється.

Нагадаємо, чотири російські ракети не долетіли до території Сирії і помилково впали в Ірані. Військові кораблі Росії випустили їх із південної частини акваторії Каспійського моря.