Прокуратура Туреччини висунула свою офіційну версію теракту у столиці країни Анкарі. В офіційній заяві йдеться мова, що вибухи скоїли терористи ІДІЛ.

Вибухи трапились 10 жовтня біля залізничного вокзалу міста. Теракт забрав життя близько ста людей, а ще півтисячі мають серйозні поранення.

"Ми маємо офіційну інформацію про те, що терористи у провінції Газіантеп спланували терористичний акт. Прямі указівки вони отримали від керівників "Ісламської держави", - офіційна заява прокуратури.

Читайте також: Меркель знову критикують через біженців

Нагадаємо, під час слідства президент Туреччини Ердоган заявляв, що теракт могла скоїти і Робоча партія Курдистану. Ця організація також вважається терористичною у країні, адже бореться за незалежність курдів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Туреччина нещодавно заявляла, що Росія своїми діями у Сирії лише погіршує обстановку і ніяк не сприяє боротьбі з ісламістами.