Президент Єгипту Абдель Фаттах Ас-Сісі вважає, що саме релігійні секти є причинами чисельних військових конфліктів, які відбуваються у світі. Про це він розповів на Міжнародній конференції з питань безпеки у Бахрейні.

Про це повідомляють у ВВС.

На думку єгипетського лідера, релігійні сектанти - а саме так він називає нетрадиційні релігії - призвели до політичного краху у деяких арабських країнах. Таким чином сектанти намагаються розширювати свій власний вплив у світі.

Ас-Сісі зазначив, що особлива небезпека йде саме від тих мусульман, які по-своєму трактують текст на сторінках Корану.

У цей час у Бахрейні лідери світових держав обговорюють військові дії у Сирії, Іраку та Ємені.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також на цій зустрічі жорстко висловився голова МЗС Ємену. Він звинувачує Іран у промиванні мізків своїм громадянам, а також у експорті зброї для терористів.

Читайте також: Терористи ІДІЛ обезголовили двох сирійських повстанців у Туреччині

Зазначимо, справжньою проблемою східних країн, окрім диктаторів, є ісламські радикали, які намагаються встановити свої "праведні" закони. Головна небезпека наразі йде від організації ІДІЛ.