Єгипетські рятувальники продовжують пошуки тіл загиблих в результаті катастрофи російського пасажирського літака авіакомпанії "Когалимавіа" на півночі Синайського півострова.

В даний час виявлено тіла 175 загиблих, передає Інтерфакс-Україна.

За даними єгипетської служби безпеки, сьогодні рятувальники значно розширили зону пошуків у місцевості, де впав літак. Зараз пошукові роботи ведуться на території приблизно 15 квадратних кілометрів.

Як повідомили рятувальники, тіло однієї з жертв знайшли на відстані восьми кілометрів від місця падіння літака. Вчора жертв авіакатастрофи знаходили в радіусі п'яти кілометрів.

Читайте також: Пілот Airbus A321 перед вильотом скаржився на стан літака

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим часом генпрокуратура Єгипту ввела сьогодні режим закритої зони навколо місця катастрофи до закінчення всіх пошуково-рятувальних робіт.

Нагадаємо, Airbus А-321 авіакомпанії "Когалимавіа", який виконував рейс з Шарм-Еш-Шейха до Петербурга, розбився вчора, 31 жовтня, на півночі півострова Синай біля міста Ель-Аріш.

Літак зник з радарів через 23 хвилини після вильоту. Всі 224 людини, що знаходилися на борту, загинули.