Глава католицької церкви в дитинстві мріяв стати м'ясником. Пише Інтерфакс-Україна.

"У Буенос-Айресі, звідки я родом, не було таких магазинів, як зараз. Я з мамою та бабусею ходив за покупками на ринок. Там можна було купити м'ясо та зелень. Мені тоді було чотири роки. М'ясник і зеленяр мене запитали, ким я хочу стати, коли виросту. І я відповів, що м'ясником ", - розповів Папа Римський.

Понтифік зазначив, що дуже сумує за тим часом з дитинства, коли можна було спокійно гуляти на вулиці. Він жив в небагатому районі аргентинської столиці. Дуже любив грати з хлопчиськами у футбол у сквері. Його часто призначали воротарем, хоча гравець з нього був нікудишній.

Читайте також: Росія передала Китаю їх "історичні землі"

Нагадаємо, що Папа Римський став зразковим світовим лідером для молоді за підсумками опитувань Всесвітнього економічного форуму.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще