В столиці Туреччини Анкарі невідомі бойовики у фургоні обстріляли офіс редакції газети Hurriyet, про це повідомляють турецькі ЗМІ.

Повідомляється, що обстріл було здійснено із автомобіля. В редакцію потрапило декілька куль, внаслідок чого розбились віконні конструкції. Повідомлення про постраждалих не надходило.

Відомо, що зараз поліція переглядає камери відео спостереження та всі офіси в будівлі.

Читати також: Туркам не радять без особливої потреби їхати в Росію

За словами головного редактора видання Седат Єргін, поліція також перевіряє будівлю на предмет наявності вибухівки, а експерти намагаються встановити, що стало причиною значного руйнування скляних конструкцій.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

До слова, Hurriyet − одна із найпопулярніших турецьких газет, наклад якої 400 тисяч примірників.

В будівлі також знаходиться редакція англомовного вебсайту Hürriyet Daily News.

Нагадаємо, нещодавно Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що країна може вдатися до повноцінної війни з курдськими повстанцями в Сирії, щоб протистояти "Ісламській державі"