Європейське космічне агентство опублікувало відеоролик, зроблений їхнім співробітником Паоло Несполі з космосу: астронавту вдалося зафіксувати природне явище дивовижної краси - нічну грозу.

На своїй сторінці в Twitter чоловік виклав відео, де можна подивитися, як спалахи блискавки на Землі відображаються в космічному просторі. Це знімалося, коли на нашій планеті була ніч.

Блискавка над Землею: астронавт МКС зняв відео грози з космосу


"Це була холодна ніч в космосі. За бортом не було ні звуку. Земля пролітала під нами, в небі почали з'являтися страшні спалахи", - написав Неполі. Не так давно агентство NASA зібрало плейлист з найжахливіших звуків, які можна почути в космосі: в оригінальну добірку увійшло 22 треки.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що фахівцям вдалося розшифрувати послання прибульців, прислане ще півстоліття тому: в серпні 1977 року з космосу на Землю прийшло незвичайне радіоповідомлення. Цей сигнал було виявлено астрономом Джеррі Ейманом, який в той час проводив роботи з радіотелескопом "Велике вухо" в Університеті штату Огайо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще