У день парламентських виборів українців попереджають про можливі порушення і підкуп з різних джерел. Наприклад, про одну з таких ситуацій повідомляє канал "Klymenko Time" Telegram.

Як стверджується в публікації, деякі відомі всім особистості можуть просто "зливати" дані опитувань, що є порушенням закону:

Читайте Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі, увага, важливо! Зараз пішли масові сливи "результатів екзит-полів". Опублікували дані як відомі особи начебто Соні Кошкіній і нардепа Мустафи Найєма, так і ряд маловідомих джерел. Начебто Telegram-каналів, достовірність інсайдів яких і раніше викликала запитання. Дані різняться, але мають одну і ту ж характерну рису - істотне розходження позицій двох партій-лідерів від даних соцопитувань", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як стверджують автори публікації, нардеп Мустафа Найєм дає зрозуміти, що отримані ним дані - з штабу однієї з цих партій, яка за опитуваннями набирає меншу кількість голосів. Але при цьому не уточнюється, яка саме політична сила мається на увазі.

Мустафа Найєм
Мустафа Найєм

"Ми бачимо в цьому технологію, тому публікувати дані зливів не будемо. Ця ситуація істотно відрізняється від "зливів" у другому турі президентських виборів. Закликаємо голосувати на виборах, не враховуючи ці дані, як який-небудь фактор. Не ведіться на технології".

Нагадаємо, Кошовий потішив українців фото на дільниці.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко проголосував на виборах в Раду.

Також Знай.uа писав, що в Запоріжжя на окрузі №76 отримали 558 бюлетенів з помилкою. Їх довелося терміново замінити.