Російська співачка Лоліта Мілявська відіграла концерт в окупованих Донецьку та Луганську. Артистка поділилася з передплатниками на своїй сторінці в Instagram відео з виступів.

"До побачення, теплий Донецьк! Дякую за серця і масовий хор. Здрастуй, Луганськ! Я знаю, як Ви чекаєте на гарний настрій і теж готуйтеся співати пісні", - підписала один з роликів Лоліта.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На наступний день на сторінці зірки з'явилося відео з Луганську.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Лише б не стріляли! Ми все витерпимо!". Саме цю фразу я найчастіше чула за 2 дні, проведених з концертами для корінних жителів Луганську та Донецьку. Ну що сказати... Те, що мені розповіли звичайні люди про перенесені негаразди, страшно повторити. Але є один Важливий для мене висновок! - те, що я вважала проблемами свого життя, не варто хвилини, проведеної під обстрілом", - написала Мілявська.

У свою чергу обурені користувачі соцмережі різко висловилися у коментарях до відео.

"Лоліта на території бойовиків, тому вона там, а ось на рідну неньку Україну зрадниці немає в'їзду", "Сама порушує закон України, а потім обурюється, чого це їй закрили в'їзд", - прокоментували підписники виступи Лоліти на Донбасі.

Нагадаємо, Лоліта показала відео, де вона в купальнику на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.uа, нове відео Лоліти після повернення в Україну не залишило нікого байдужим.

Також портал Знай.иа писав, що Лоліта Мілявська вирішила розлучитися зі своїм чоловіком, 44-річним тренером по сквошу Дмитром Івановим.