Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр з відпочинку після галасливого весілля з Регіною. А у підписі до світлини Влад розповів про завершення коротенького медового місяця і поділився враженнями від готелю, у якому вони відпочивали.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Топалов зображений з розпростертими руками і з виразом абсолютного щастя на обличчі. Він вийшов на прогулянку у квітчастих шортах і блакитній сорочці з пов'язкою на голові. Влад розповів про ідеальний відпочинок у Греції і заявив, що вони з Регіною вже бронюють готель на наступне літо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.