Поки вся Україна потерпає від відсутності електроенергії, а мешканцям Києва дають світло лише на кілька годин на добу, у Верховній Раді, здається, про ці проблеми не чули. Один з народних депутатів зняв відео, у якому показав, в яких умовах працює центральна влада.

Депутат продемонстрував градусник, що показував комфортні +21 градусів всередині приміщень Верховної Ради. Це контрастує з температурою на вулиці, яка сягає +35 градусів. У той час, коли громадяни України змушені економити електроенергію та страждати від спеки, в кулуарах парламенту на повну включені кондиціонери.

Верховна Рада, фото: Facebook
Верховна Рада, фото: Facebook

Ще одним шокуючим фактом стало те, що в кулуарах парламенту всі люстри включені серед білого дня. Це виглядає особливо дивно на тлі масових відключень електроенергії по всій країні. У той час, коли звичайні українці намагаються зберігати кожну крихту електроенергії, в урядових установах продовжують використовувати світло без обмежень.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

У соціальних мережах користувачі активно обговорюють різницю в умовах життя нардепів та звичайних громадян. Багато хто вважає, що влада повинна на власному прикладі показувати економію енергії та солідарність з народом. Люди задаються питанням, чому народні обранці не демонструють тієї ж дисципліни та відповідальності, яку вимагають від громадян.

Нагадаємо, Аналітик розкритикував ТРЦ "Гулівер" за купівлю "імпортної" електроенергії: "Це своєрідна схема"

Раніше ми розповідали, що Президент під час війни отримує 28 тисяч, а керівництво "Укренерго" - 1,7 млн: "Абсурд..."

Також, Депутатка Вікторія Сюмар збудувала розкішний маєток, "виживаючи" на зарплату 500 тис. грн на рік