Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей прибула до Берліна обговорити угоду про Brexit. Однак невстигла чиновниця вийти з авто, як вже відзначилась курйозом. Власне курйоз у тому й полягав, що вона не могла вийти з авівки.

Відео зустрічі Терези Мей у Німеччині оприлюднили у Twitter.

Автомобіль з Терезою Мей прибув до офісу канцлера Німеччини Ангели Меркель, але британська прем’єрка не змогла відразу вийти, тому що пасажирські двері виявилися заблоковані.

Охоронці близько 15 секунд не могли зрозуміти, в чому причина. Втім зовсім скоро Мей все ж допомогли вийти "на волю". Увесь цей час Ангела Меркель просто стояла поруч та спостерігала за курйозним дійством.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Даний інцидент не залишився без уваги користувачів соцмережі. Люди активно обговорювали побачене та залишили під кумедним відео безліч коментарів.

Зокрема люди жартують, що Тереза Мей насправді завжди була прихильником руху Remain, тобто той, що прагне залишитися в ЄС.

Нагадаємо, 11 грудня розпочалося велике турне глави уряду Великобританії, щоб врятувати угоду про Brexit, про яку вона домовилася з Брюсселем, але проти якої виступили британські парламентарі.

Вона вже зустрілася з голландським прем’єром Марком Рютте, а після зустрічі з Меркель відправиться до Брюсселя, де в неї залпанована зустріч з керівництвом Євросоюзу.

Нагадаємо, під час польоту на самміт G20 до Аргентини літак з Ангелою Меркель на борту зламався у небі над Нідерландами. Повітряне судно розвернули та відправили канцлера Німеччини звичайним рейсом разом з іншими пасажирами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Президент Європейської ради Дональд Туск терміново скликав позачергову нараду з лыдерами Єврозоюзу для обговорення питання по Brexit.

Також Знай.ua писав про те, що Тереза Мей скасувала голосування в парламенті питання Brexit, яке було призначено на вечір вівторка, 11 листопада.