Північна Корея пригрозила Австралії ядерним ударом, через наслідування країною політичного курсу США щодо Пхеньяну.

Про це заявив представник північнокорейського МЗС, пише ABC.

Як наголосив він, чинний уряд Австралії сліпо і завзято йде лінією США.

"І якщо австралійська влада продовжить підтримувати курс США на ізолювання і придушення Північної Кореї, то підпише собі смертний вирок, потрапивши у зону ядерного удару стратегічних сил Північної Кореї", — підкресли чиновник.

Зазначимо, ця погроза пролунала у відповідь на недавнє інтерв'ю міністра закордонних справ Австралії Джулі Бішоп, яка зазначила, що ядерна програма КНДР несе "серйозну загрозу" для Австралії. Більше того, вона не виключила й імовірність удару по Австралії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, КНДР пригрозила США "суперпотужним превентивним ударом" у відповідь на слова держсекретаря Рекса Тіллерсона про посилення тиску на Пхеньян.