Активістки Femen знову спробували зірвати виступ лідера партії "Національний фронт" і одного з головних кандидатів на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен. І знову невдало.

Акція протесту пройшла у понеділок увечері в Парижі. Ле Пен саме виголошувала промову перед натовпом прихильників, як на сцену вирвалася дівчина з букетом, повідомляє телеканал BFMTV.

Активістка на бігу, відкинувши квіти, спробувала швидко розстебнути спортивну куртку прямо перед трибуною, блиснувши оголеними грудьми перед політиком, перш ніж її змели зі сцени охоронці.

Ле Пен й оком не повела - ухилилася від букета і лише трохи скривилася. Акцію протесту кандидат у президенти змогла майстерно обернути на свою користь, зазначивши, що дії руху Femen говорять про "повне зміщення цінностей", а себе назвавши "єдиною жінкою, яка захищає жінок".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Парижі пройшли зіткнення між противниками Ле Пен і поліцією.