Дослідники компаній Transparency International, Gallup International і Центру Разумкова визначили найкорумпованішу сферу в Україні.

Про це повідомляє Politeka. Дослідження охоплює період з 2013 по 2016 роки. Найбільший приріст корупції зафіксували в судових органах. За кілька років показник зріс на 18,7%. У 2013 році він тримався на рівні 47,3%, а до 2016 року він встановився на позначці 66%.

Другий рядок займають правоохоронні органи - 18,6%. У 2013 році рівень корупції був на рівні 45,4%, а через три роки він зріс до 64%.

Замикає цю невтішну трійку медична сфера. Рівень корупції зріс на 13,4%. Протягом трьох років він збільшився в 40,6% до 54%. Виріс показник і в освітній сфері - на 11,5%, а також в структурі державної влади в цілому - на 11,1%.

Найменший рівень корупції зафіксували в громадських організаціях. Показник виріс за проаналізований період виріс на 4,2%.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, НАБУ планує допитати лідера парламентської фракції "Радикальна партія" Олега Ляшка. Підозри викликали ймовірне незаконне збагачення.