У Сполучених Штатах купання в озері закінчилося нападом дикої тварини.

Десятирічна дівчинка гуляла з батьками у парку Мос (штат Флорида). Малеча захотіла скупатися в озері, що їй і дозволили батьки, не підозрюючи про те, що там зачаївся алігатор. Про це пише Fox News.

Величезна рептилія встигла вкусити дитину за ногу, після чого дівчинку довелося доставити до лікарні, але, на щастя, все обійшлося і незабаром її виписали. Тварину за декілька днів приспали.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у Флориді дикий кінь мало не затоптав алігатора на смерть. Очевидці події опублікували видовищне відео. Також раніше писали, як в Уганді під час купання в озері Вікторія на туриста напав нільський алігатор. Чоловікові вдалося вижити лише тому, що інші туристи помітили його і відбили у хижака.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще