Різке погіршення взаємин Росії та США змусило американське посольство в Москві попередити своїх співгромадян про небезпеку, що може очікувати на них у РФ.

Консульство закликало американців, які перебувають на території Росії, бути максимально пильними та враховувати "політичний клімат" у країні, де вони зараз знаходяться. Про це йдеться в офіційній заяві посольства.

Дипломати також нагадали, що через останні події у світі, маючи на увазі насамперед Сирію та ситуацію навколо неї, зростає можливість проведення широкомасштабних демонстрацій, особистого тиску і посилення антиамериканських настроїв у суспільстві.

"Громадянам США нагадують, що навіть мирні демонстрації можуть стати конфронтаційними і перерости в насильство", – говориться в повідомленні.

Американців під час перебування в Росії попросили стежити за новинами, бути особливо пильними в громадських місцях та завжди мати при собі мобільний телефон та паспорт з чинною візою РФ, щоб при необхідності пред'являти його на вимогу російської поліції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", російський прем'єр-міністр Дмитро Медвєдєв зробив серйозну заяву у бік американського президента Дональда Трампа.