Посольство США в Росії опублікувало у своєму офіційному Twitter відсканований лист, нібито спрямований уповноваженим з прав лесбіянок, геїв, бісексуалів і транссексуалів Ренді Беррі засновнику московського руху за права гомосексуалістів Миколі Алексєєву, на яке посилалися "Известия" у своєму матеріалі про дискредитацію російських політиків ЛГБТ- активістами.

У наданій версії співробітники посольства виправили граматичні, пунктуаційні та орфографічні помилки.

Читайте також: Санкції проти Росії збережуть до повернення Криму Україні - Нуланд

"Шановні "Известия", наступного разу, коли будете використовувати фальшиві листи, надсилайте нам - будемо раді допомогти виправити помилки. Щиро Ваш, Держдеп", - написали поверх листа співробітники посольства.

У листі, зокрема, не було вказано адресу одержувача, було вказано неправильну назву відомства, від імені якого було відправлено листа, а в самому тексті було зроблено ряд серйозних помилок.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомлялося, британський музикант сер Елтон Джон планував відвідати Росію, щоб обговорити з президентом Володимиром Путіним права геїв і лесбіянок.