Американський спецназ провів спецоперацію в афганській провінції Нангархар, в ході якої знищено 35 бойовиків терористичного угрупування «Ісламська держава».

Про це повідомляє ABC News.

За словами офіційного представника Пентагону Джеффа Девіса, головною метою операції був ватажок ІД в Афганістані Абдула Хасіб.

В ході операції також загинули двоє американських солдатів. При цьому Девіс повідомив, що вони загинули через помилковий вогнь з боку або афганських союзників, або військових США.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що єгипетська армія завдала серію авіаударів по позиціях терористичної організації "Ісламська держава" на Синайському півострові. В результаті бомбардування знищено 19 бойовиків, в тому числі три ватажка ІДІЛ.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Літаки завдали удару по позиціях бойовиків "Ансар Бейт аль-Макдіс". Вони в 2014 році приєдналися до терористів "Ісламської держави".