Президент Сирії Башар Асад заявив, що США намагались підняти бойовий дух терористичних угруповань, які вони підтримують, завдавши удару по військовій базі у провінції Хомс.

Про це сирійський диктотор повідомив іранському колезі Хасану Рухані під час телефонної розмови. На думку Асада, Сполучені Штати не досягли своєї мети.

Він також додав, що сирійські війська має намір викорінити тероризм з країни. Рухані, у свою чергу, назвав дії США "обурливою агресією".

Нагадаємо, американська армія випустила 59 ракет "Томагавк" на військову базу Асада за наказом президента Дональда Трампа. Ці дії стали відповіддю на застосуванням сирійської влади хімічної зброї проти мирного населення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", держсекретар США Рекс Тіллерсон має намір офіційно звинуватити Кремль у сирійських злочинах під час візиту до Москви.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще