У Сирії авіаудар військ міжнародної коаліції прийшовся по будівлі колишньої школи, де ховалися біженці з інших міст. В результаті загинуло 33 осіб.

Атака коаліції, що очолює США, сталась у вівторок, 21 березня у селі Аль-Мансура, що поблизу сирійського міста Ракка, що контролює ІДІЛ, - повідомляє AFP.

"Тепер ми можемо підтвердити, що загинули 33 людини, які були переміщеними особам з Ракка, Алеппо і Хомса", - сказав глава Центру Рамі Абдель Рахман.

За словами Рахмана, рятувальники досі дістають тіла з-під завалів. З понад трьох десятків людей, врятувати вдалося лише двох чоловіків.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Алеппо, що на півночі Сирії зазнало потужного авіаудару поблизу бази "Аль-Каїди". Удар прийшовся по мечеті, від чого загинуло більше сорока осіб, які знаходилися там на нічній молитві та більше сотні поранені.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще