Уряд Австрії, у рамках заходів з інтеграції біженців, заборонив жінкам з'являтися у громадських місцях у паранджі. Крім того під заборону також потрапило розповсюдження Корану.

Про це повідомляє Associated Press.

Згідно пакету заходів по інтеграції, який ухвалив австрійський уряд 28 березня, жінкам заборонено носити паранджу та нікаб, а також інший одяг, який закриває обличчя та тіло. Не можна також безкоштовно роздавати Коран у громадський місцях.

Особи, які прагнуть отримати статус біженця повинні звикати до суспільного життя, обов’язково вивчати німецьку мову та відвідувати різноманітні курси, щоб краще розуміти цінності австрійського суспільства.

Ще однією умовою інтеграції та отримання у майбутньому соціальних виплат, уряд назвав добровільне відпрацювання на громадських роботах, яке не оплачуватиметься.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Усі, хто виконає умови за три місяці зможуть розраховувати на офіційне працевлаштування. А ті, хто відмовляться, ризикують втратити соціальних виплат, або вони становитимуть набагато меншу суму.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на кордоні Угорщини з Сербією сотні мігрантів прорвалися через поліцейські загородження і направились пішки в бік Будапешта.