Олександра Вороненкова, бабуся вбитого 23 березня у Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова, розповіла про стосунки із онуком.

У коментарі російським ЗМІ, 96-річна жінка зазначила, що бачилась із Вороненковим рідко. Під час останньої зустрічі онук привіз бабусі 20 тисяч рублів. Це було перед Новим роком.

Крім того, бабуся Вороненкова не знала, де він жив у Москві та про його наміри переїхати до України. Про дружину Марію Максакову російський депутат у бігах також майже нічого не розповідав.

"Він зі мною не жив, він мене не бив", - заявила Олександра Вороненкова, зазначивши, що не може сказати нічого поганого про онука.

Однак пенсіонерка не хоче, щоб Вороненкова хоронили у Росії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Навіщо він мені потрібен? Він зі мною не жив. Родичі також про це нічого не говорили", - додала бабуся.

Нагадаємо, Дениса Вороненкова застрелили у центрі Києва вчора, 23 березня, близько 11:30.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилося повне досьє на вбивцю Дениса Вороненкова. Злочинець рік прослужив у Нацгвардії.