Америка заявила про готовність завдати превентивного удару по КНДР. Відповідну заяву зробив радник президента США з національної безпеки Герберт Макмастер.

Про це повідомляє The Sunday Times.

Він підкреслив, що про свої наміри Сполучені Штати вже повідомили британських розвідників.

За словами Макмастера, щоб провести операцію успішно, військових підрозділам цілком вистачить тих потужностей, які розташовані на території КНДР. У такий спосіб, як стверджує радник Дональда Трампа, Америка може нейтралізувати північнокорейську ядерну програму .

Слід відзначити, що на даний час у КНДР базується американськагрупа Військово-морських сил США (Carl Vinson Strike Group), тому це дозволяє завдати ракетного удару по військових об'єктах.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в афганській провінції Нангархар значно зросла кількість жертв внаслідок бомбардування силами США.