Офіційний представник Адміністрації президента Сполучених Штатів Шон Спайсер прокоментував зв'язок Пола Манафорта з Володимиром Путіним.

Він заявив, що Дональд Трамп нічого не знав про зв'язки російського президента Путіна і політичного технолога Манафорта, чиїми послугами американський президент користувався під час передвиборної кампанії. Про це пише видання The New York Times.

"Припустити, що Трамп знав про роботу Манафорта десятирічної давності було б трохи божевільно. Його просто найняли, і він робив свою роботу", - сказав Спайсер.

Нагадаємо, стало відомо, що протягом 2006-2009 років Пол Манафорт просував ідеї і законопроекти, які працювали в інтересах Володимира Путіна. Роботу екс-радника спонсорував російський мільярдер Олег Дерипаска. Також Манафорт спільно з Віктором Януковичем відмивав нечувані гроші.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, де встиг "засвітитися" американський політтехнолог за весь час перебування в урядових рядах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще