Постійний тиск США та їх союзників на Північну Корею може допомогти вирішити конфлікт у Тихоокеанському регіоні мирним шляхом.

Таку заяву зробив американський віце-президент Майк Пенс під час його зустрічі з прем'єр-міністром Австралії Малколмом Тернбуллом у Сіднеї, передає DW, додавши, що всі теперішні кроки Китаю вселяють надію.

Похвалив Піднебесну і сам господар Білого дому. Дональд Трамп висловив сподівання, що Пекін і надалі тиснутиме на Пхеньян, аби змусити його відмовитися від ядерної програми.

Зараз до Корейского півострова прямує американська авіаносна група на чолі з авіаносцем Carl Vinson. Вже через кілька днів вона буде на місці. За її допомогою Вашингтон прагне продемонструвати свій військовий потенціал, враховуючи неоднозначні заяви Кім Чен Ина та постійні запуски ракет.

Лідер Північної Кореї вже заявив, що не збирається згортати ядерну програму, а на будь-яку агресію по відношенню до Північної Кореї пообіцяв дати адекватну відповідь.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", пропагандисти Пхеньяну вже "знищили" американський авіаносець.