Родина борсуків, які занесені до Червоної книги Міжнародного союзу охорони природи, відрізала від зовнішнього світу село у Великобританії.

За інформацією видання The Mirror, тварини прорили під дорогою нори, що згодом і спровокувало провал єдиного автошляху до села.

Після того, як проїзд вантажного та пасажирського транспорту виявився заблокованим, жителі населеного пункту не можуть купити свіжі продукти, отримати кореспонденцію чи поїхати у справах у місто. По пошкодженій дорозі можуть рухатися тільки невеличкі автомобілі, але і для них ця подорож перетворюється у квест.

Інженери, дослідивши руйнування, пояснили, що в колапсі винні борсуки і лише вони одні. Зараз влада думає над тим, як полагодити дорогу і не зашкодити тваринам. Поки що через утворені в землі провали споруджують місток.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Нью-Йорку полчища щурів тероризують мегаполіс. Вони переносять смертельно небезпечну хворобу лептоспіроз, і вже є перші жертви.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще