Існування жорсткої політичної системи, яка керує Росією із часу приходу до влади Володимира Путіна, припинить місцева прогресивна молодь.

Про це в коментарі Newsader розповів брат двоюрідний брат убитого російського опозиціонера Бориса Нємцова, соціолог та публіцист Ігор Ейдман.

Експерт звернув увагу на те, що в опозиційних мітингах останнім часом беруть участь громадяни не старші від 30 років. Саме це молоде покоління, як стверджує Ейдман, буквально "поховає путінізм" за допомогою новоствореного визвольного руху.

"Молодь менше піддається впливу державної телевізійної пропаганди, яка також скоро вимре, подібно динозаврам", - додав він.

Соціолог вважає, що у росіян віком від 40 до 50 років вже склалася певна картина світосприйняття і переважно негативний досвід, тому вони вже не настільки сильно прагнуть якихось змін.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Багатьом підрізали крила, а нинішня молодь ще не пережила такого розчарування", - підсумував Ейдман.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін звинуватив Америку в отриманні вигоди від "конфлікту між Росією та Україною".